indiamos

indiamos

ผู้เยี่ยมชม

igortrutnev997@gmail.com

RE (13 อ่าน)

24 ก.ย. 2569 15:08

Когато разглеждам много заглавия, понякога намирам игра, която ми харесва, но след това не мога да си спомня точното ѝ име. Затова функцията за любими игри ми се струва доста практична. Вместо всеки път да търся отново едно и също заглавие, мога да го запазя на отделно място. Интересно ми е дали използвате такава функция или предпочитате сами да запомняте игрите, които ви допадат?

130.195.222.54

indiamos

indiamos

ผู้เยี่ยมชม

igortrutnev997@gmail.com

Matej Konecny

Matej Konecny

ผู้เยี่ยมชม

matejkonecnycz@gmail.com

24 ก.ย. 2569 16:58 #1

Аз определено я използвам. Не обичам да пазя списък с имена отделно, когато самата платформа предлага такава възможност. Добавям само игрите, които реално ми правят впечатление, за да не превръщам списъка в огромен каталог. Така после много по-бързо намирам това, което търся.

37.212.87.200

Matej Konecny

Matej Konecny

ผู้เยี่ยมชม

matejkonecnycz@gmail.com

Agness18 Wilson

Agness18 Wilson

ผู้เยี่ยมชม

aliensmirnoff552@gmail.com

24 ก.ย. 2569 17:16 #2

За мен това се оказа по-полезно, отколкото очаквах. В https://mrbit.bg/bg/games/providers/fazi започнах да добавям в любими няколко заглавия, които исках да разгледам отново, вместо да ги търся по име. След известно време списъкът ми се превърна в малка селекция от игри, които вече познавам или към които имам интерес. Хареса ми, че мога да премахвам заглавията, които вече не искам да следя, и така списъкът остава подреден. Това е дребна функция, но когато човек разглежда много игри, тя спестява доста време. Сега почти винаги проверявам дали има такава опция, особено ако платформата предлага голям избор.

23.160.72.222

Agness18 Wilson

Agness18 Wilson

ผู้เยี่ยมชม

aliensmirnoff552@gmail.com

ตอบกระทู้