Pokratik772

Pokratik772

ผู้เยี่ยมชม

amore.lukah@flyovertrees.com

Qazancın Formulu (7 อ่าน)

21 มี.ค. 2569 05:48

Bakıda yay idi, termometr 40-ı keçəndə insanlar dənizə qaçır, mən isə kondisionerli otaqda ekrana baxıb “işə” başlayırdım. Professional deyəndə nə başa düşürsünüz? Mənim üçün bu, sadəcə pul qazanmaq deyil, riyaziyyat, soyuq hesablama və bir az da psixologiyadır. Hər şey təxminən üç il əvvəl, dostumun mənə göstərdiyi bir proqramla başladı. O vaxta qədər mən də hər kəs kimi idim: “Bəxtimi sınayım, bəlkə uduram?”. Amma sonra anladım ki, burada bəxt işləməz. Ağlım işləyər. O gündən sonra ən vacib alətimə çevrilən mostbet lapplication android cihazıma ilk dəfə yükləyəndə artıq nə edəcəyimi dəqiq bilirdim.

Mənim üçün hər gün səhər 9-da başlayır. Əvvəllər ofisə gedirdim, indi “ofisim” evimdir. Qəhvə, statistikalar, dünənki oyunların təhlili. Bəziləri deyər: “Qumar oynamaq peşə ola bilməz”. Ola bilər, əgər sən nə etdiyini bilirsənsə. Mən bilirəm. Məsələn, mən heç vaxt “bir az da, indi qayıdacaq” deyə əlavə depozit atmıram. Mənim limitlərim var. Gündəlik, həftəlik, aylıq. Və mən bu limitləri pozmuram. Çünki bu, işdir. Dülgər balta ilə işləyirsə, mən də öz alətimlə – ehtimallar və psixoloji dayanıqlıqla işləyirəm.

Düzü, ilk aylar çətin oldu. Hər şey qaydasında gedirdi, sonra bir məqamda dalbadal uduzmağa başladım. O vaxt mən hələ təcrübəsiz idim. Qırmızı işıqlar yanırdı, amma mən dayanmadım. Nəticə? Bir aylıq planım alt-üst oldu. O gündən sonra özümə dəmir qayda qoydum: “Əgər plan pozulursa, dayan”. Bu qaydanı tətbiq edəndən sonra işlər yavaş-yavaş düzəlməyə başladı. mostbet lapplication android mənə o anı görüb dayanmağı da öyrətdi, çünki proqramda mərc tarixçəsi, xəbərdarlıqlar və hətta vaxt limiti qoymaq imkanı var. Mən bunlardan istifadə edirəm. Bəli, bəzən gülürlər: “O qədər qayda qoymusan ki, adam deyəsən sənət əsəri yaradırsan”. Yox, sadəcə qazanc yaradıram.

Bir günü heç vaxt unutmayacağam. Həftəsonu idi, turnir gedirdi. Mən adətən turnirlərdə iştirak etmirəm, çünki orada həddindən artıq çox “vəhşi” oyunçu olur, qaydalar dəyişir. Amma həmin dəfə fürsət gördüm. Gecə saat ikiyə qədər oynadım. Soyuqqanlılığımı qorudum. Sonda nə oldu? Üç saat ərzində depozitimi 12 dəfə artırdım. Ən gülməlisi odur ki, o gecə mənimlə eyni masada oturan bir neçə nəfər var idi, onlar hər uduzanda stolu yumruqlayırdılar. Mən isə sakitcə öz planımı icra edirdim. Səhər saatlarında çıxış etdim. Pul bank kartıma köçürüldü. Yorğun idim, amma məmnun idim. Çünki işimi görmüşdüm.

Professional olmağın ən böyük üstünlüyü nədir, bilirsiniz? Emosiyaları söndürə bilmək. Məsələn, mən qalib gələndə sevinmirəm, uduzanda kədərlənmirəm. Mən sadəcə statistikaya baxıram. Uzun məsafədə mən həmişə qazanıram. Çünki mənim strategiyalarım, ehtimallar və ən əsası – intizamım var. mostbet lapplication android bu işdə mənə rəqəmsal bir köməkçi kimidir. İstənilən vaxt, istənilən yerdən bazarı izləyə, mərc edə və nəticəni görə bilirəm. Hətta bir dəfə dostumun toyunda belə, nahar fasiləsində telefonu çıxarıb bir neçə mərc etdim. Çünki fürsət pəncərəsi açılmışdı. Kimsə deyəcək: “Ayıbdır”. Mən deyirəm: “Bu mənim işimdir”.

Son zamanlar tez-tez soruşurlar: “Bəs bu oyunlar qumar deyilmi?”. Qumar oynamaqdır, əgər sən təsadüfə güvənirsənsə. Mən güvənmirəm. Mən hesablayıram. Təbii ki, risk var. Amma hər hansı bir işdə risk yoxdur? İnşaatçı işləyir, bir kərpic düşə bilər. Taksi sürücüsü işləyir, yol qəzası ola bilər. Mən öz risklərimi idarə edirəm. Bəzən evdə oturub yemək yeyəndə fikirləşirəm ki, üç il əvvəl bu işə ciddi yanaşmasaydım, indi harada olardım? Yəqin ki, maaşdan maaşa yaşayardım. İndi isə mən öz vaxtımı idarə edirəm, öz gəlirlərimi idarə edirəm.

Bəli, çətin günlər də olur. Elə olur ki, bir həftə ərzində heç nə qazana bilmirəm. Amma sonra gələn həftə hər şeyi kompensasiya edir. Uzunmüddətli planlaşdırma hər şeydir. Mənə ən çox kömək edən şey isə həmin tətbiqin rahatlığıdır. Bir dəfə avtomobilim xarab oldu, yolun kənarında dayanmışdım, texniki gözləyirdim. Həmin vaxt mostbet lapplication android vasitəsilə bir neçə dəqiqəyə günlük planımı tamamladım. Texnik gələndə iş bitmişdi. O an fikirləşdim: “Doğrudan da, texnologiya nə qədər işimi asanlaşdırır”.

Yekun olaraq deyim ki, mənim üçün bu, sadəcə pul deyil. Bu, bir həyat tərzidir. Özünü idarə etmək, planlaşdırmaq və nəticə görmək. Hər kəsə bunu tövsiyə etmirəm, çünki hər kəsin sinirləri, intizamı eyni deyil. Amma mənim üçün bu, doğru yol oldu. İndi hər səhər oyandıqda mən bilirəm ki, bu gün yenə işimə başlayacağam. Və bu işdə mənə kömək edən ən etibarlı vasitə həmişə əlimin altındadır. Qazanc, itki, emosiya – bunların hamısı keçicidir. Amma düzgün sistem əbədidir. Və mən öz sistemimi qurdum. Bu sistemlə yaşayıram, bu sistemlə nəfəs alıram. Ən əsası isə heç vaxt unutmuram ki, həyatda ən böyük qumar – bu, özünə etibar etməkdir. Mən özümə etibar edirəm.

94.131.9.139

Pokratik772

Pokratik772

ผู้เยี่ยมชม

amore.lukah@flyovertrees.com

ตอบกระทู้